"Новий Зеленський" Юрій Великий показав, чим загрожує ожеледь, коли ґуму поміняв а підошву ні.

Читайте Знай в Google News!

Юрій Великий - український комік, пародист і актор "Студії Квартал 95". Колишній учасник дуету "Брати Шумахери" тепер залюбки пародіює президента Володимира Зеленського та інших відомих політиків і знаменитостей.

Великого жартома називають "офіційним пародистом Зеленського" або "новим Зеленським". Він сам зізнається, що з того часу, як почав пародіювати нинішнього президента, в нього навіть голос змінився.

Однак, Юрій Великий деколи розмовляє і своїм голосом. Так у своєму новому відео комік показав, як тяжко добирається до своєї машини по ожеледі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Великий наочно продемонстрував, що буває, "коли ґуму поміняв, а підошву ні" та у притаманні йому манері попередив українців про небезпеку на дорогах.

амальовка "Неочікуваний довболід". Бережіть себе", - підписав відео Юрій Великий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Великий висміяв "слуг" Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Великий готувався пародіювати Зеленського 10 років

Також Знай.ua, Юрій Великий зізнався, чим обернулася постійна пародія на президента