Донька третього президента України Віктора Ющенка Віталіна має закритий аккаунт у соціальній мережі Instagram. На неї підписано трохи більше 1500 чоловік і вона виклала 344 публікацій.

Нещодавно 40-річна жінка, яка судячи з аккаунту, позиціонує себе як бізнеследі, соціальна діячка і дизайнерка, опублікувала фотографії з минулого і сьогодення.

Таким чином, донька ексглави держави показала, як виглядала тринадцять років тому. Вона позує перед дзеркалом у короткій блузці, яка оголила її плаский живіт, та ультра коротких шортах.

Варто зазначити, що навіть через стільки часу Віталіна змогла зберегти струнку фігуру і красу.

"Ну що ж, час біжить, а я за ним... Показ Олесі Теляженко, якщо не помиляюся 2006/2007. Знайшла сьогодні повний комплект)" - написала Віталіна.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Віталіна Ющенко, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Віталіна Ющенко показала в соцмережі яскраві знімки з відпочинку в Туреччині, на яких її можна побачити за заняттям спортом – вона плаває і тренується в спортзалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше донька експрезидента Ющенка Віталіна з'явилася після довгого забуття: "Коли наступні вибори?"

Як повідомляв портал Знай.uа, 19-річна онука Ющенка Домініка влаштувала нічні покатушки з маленьким другом.

Також портал Знай.uа писав, що донька експрезидента Ющенка показала його дорослу онуку: важко повірити, як подружки.