Відома українська телеведуча "Сніданок з 1+1" і учасниця шоу" Танці з зірками " Людмила Барбір вирушила у відрядження на Західну Україну і там навіть дарувала українцям подарунки.

Читайте Знай в Google News!

У Stories Instagram Людмила показала будні телеведучої у відрядженні. У тому числі і переїзди в інший кінець країни мікроавтобусом і те, що прості на перший погляд зйомки можуть затягнутися на такий час, що від снігу вже будуть мокрими волосся і приготований подарунок.

Людмила Барбір, фото: Instagram
Людмила Барбір, фото: Instagram

Звичайну проходку довжиною в кілька секунд Людмила знімала півгодини, тому що режисер вирішила зробити цей кадр ідеальним.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"подарунок вже мокрий, і я так само", - каже Людмила.

Людмила Барбір, фото: Instagram
Людмила Барбір, фото: Instagram

Вона зробила репост stories журналіста-режисера Наташі, яка поділилася висновками з роботи на телебаченні. На тлі мокрої від снігу і довгої зйомки Людмили вона зазначила, що повільно не означає якісно, а швидко не означає Погано.

Нагадаємо, що Людмила Барбір не так давно перенесла коронавірусну інфекцію, але вже поборола хвороба.

"друзі, я захворіла COVID-19. Тест показав "позитивний" результат. Перші симптоми були схожі на звичайний ГРВІ. У мене почало червоніти горло, потім додався нежить, з'явилася слабкість в тілі, легке запаморочення в голові і сонливість. Швидко втратила повністю відчуття запаху і смаку — можу відрізнити лише солодке від солоного. А ще жахливо спазмують м'язи-боляче ходити, лежати і навіть спати. Температури немає. Навпаки вона знизилася, але таке відчуття, ніби всі 40. Перебуваю на самоізоляції і тримаю зв'язок з сімейним лікарем по телефону", - розповідала про свій стан ведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча Людмила Барбір після хвороби покинула "Сніданок з 1+1" і рвонула на захід.

Як повідомляв Знай.uа, ведучу 1+1 Людмилу Барбір засипали квітами після коронавірусу, народилася вдруге.

Також Знай.uа писав, що ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір затягла Руслана Сенічкіна під ялинку.