Рівно 10 років тому, 11 грудня 2010 року, в ефір телеканалу "1+1" вийшов перший випуск передачі Дмитра Комарова "Світ навиворіт" про Камбоджу.

Читайте Знай в Google News!

З цієї нагоди мандрівник Дмитро Комаров отримав вітання від українських зірок, які записали відеозвернення. Телеведучий опублікував його на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

"Друзі, колеги і кохана дружина вітають з 10-річчям онлайн, поки я в експедиції. Дякую.", написав він в описі до відеоролика. Дмитро Комаров

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Зокрема, до привітання долучилися його дружина Олександра Кучеренко, а також Надя Дорофєєва, Настя Каменських, Олексій Потапенко, Тіна Кароль, Євген Кошовий, Степан Казанін, Юрій Горбунов, Олександр Пікалов, Ольга Фреймут, Станіслав Боклан, Michelle Andrade, Юлія Саніна, Валерій Жидков, Олег Винник, Руслан Сенічкін, Лідія Таран, Юрій Ткач, Володимир Горянський.
Дмитро Комаров розповів, як все починалося і скільки зусиль довелося докласти для реалізації омріяного проєкту. Він невимовно зрадів, коли дізнався про заплановану прем'єру передачі на телеканалі "1+1".

"Експериментальний. Це була візуалізація моєї мрії, яку я сам придумав. У мене не було ніяких зв'язків на ТБ, але мріяв я так сильно, малюючи в голові експедиції в джунглі і пустелі, що в Всесвіт, мабуть, вже не зміг мені відмовити). Зробивши експериментальне відео, яке пообіцяли подивитися на Київському міському каналі "Сіті", але не даючи жодних обіцянок, я раптом дізнався, що на 11 грудня - прем'єра на 1+1. Як зараз пам'ятаю, що в той момент чекав відповідь і ходив з кнопковим телефоном навіть в душ, щоб не дай Боже не пропустити дзвінок з телеканалу 🙂 Пам'ятаю, як підстрибував на місці, коли дізнався, що проєкт буде на Плюсах. Дмитро Комаров

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, протеже Данилка облили з помийного відра, артист не може прийти до тями: "Допоможіть..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.