У Криму стався шокуючий випадок. Чоловік підпалив мікроавтобус з пасажирами.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік під час руху мікроавтобуса по Ялтинській трасі в районі селища Ай-Даниль облив себе бензином і підпалив. Повідомляється, що він заблокував двері зсередини.

Під час пожежі за кермом Mercedes Sprinter перебувала дружина власника автомобіля. Їй вдалося вибратися з салону і з серйозними опіками її госпіталізували. Про інших постраждалих невідомо.

Очевидці НП стверджують, що чоловікові врятуватися з пожежі не вдалося, він не вибрався з автомобіля. На місці працюють правоохоронці і співробітники МНС.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На даний момент невідомі даеже попередні причини такого вчинку чоловіка.

У Головному слідчому управлінні СК Росії по Республіці Крим і місту Севастополю повідомили Кримінформу, що відомство підключилося до встановлення обставин смерті чоловіка.

Палаючий автомобіль і клуби диму помічали водії на дорозі. Деякі змогли зняти те, що відбувається на камеру і опублікувати в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вандали викупали п'ятьох "маляток" в кислоті, власники посивіли від побаченого.

Як повідомляв Знай.uа, киянин посварився з дружиною і зважився на страшну помсту черкнув сірником.

Також Знай.uа писав, що моторошна сцена стала для буковинців нічним кошмаром.