Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила веселе відео, на якому танцювала для популярного додатка TikTok разом з юними блогерами, виконавши дуже незвичайну для себе композицію "Натусік, залітай на шампусик", чим сильно здивувала численних фанатів. Красуня постала перед аудиторією в білосніжній сукні з глибоким декольте, леопардовій шубі, з масивними золотими ланцюгами на шиї і каблучкою з написом "Natusik", тримаючи в руках золотий мікрофон. При цьому Наталя зізналася, що це дуже незвичайний досвід для неї.

"Вчора зняли нове відео для вас! Тепер у моєму житті рулить Натусик 😎

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хочу вас попередити, я цю жінку не знаю 😳

Як вам?

Ви мене такий де-небудь пам'ятаєте? 😋

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Наташа ви такою не були ! Я знаю що ви звичайно нормальна , щира , добра людина , а тут щось пішло, не так😍 😱 😱", "якщо випендиритися від нефіг робити на карантині-зійде(хоча грошей,витрачених на кліп шкода), а слухати таке-однозначно ні", "такою не пам'ятаємо. Пам'ятаємо українську Примадонну. А побалуватися, то чому б і ні. Позитивний настрій, корисно для здоров'я. 🔥🔥🦋".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".