Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

54-річна знаменитість поділилася серією чорно-білих кадрів і декількох відео, зроблених в рамках проекту про легендарний французький стиль harcourt, де взяли участь 37 українських зірок спорту і шоу-бізнесу, які щодня надихають тисячі своїх шанувальників.

Так, артистка приміряла незвичайний образ, що складається з вбрання тілесного кольору з глибоким декольте, доповнивши елегантний одяг вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також об'ємною зачіскою з акуратними локонами. При цьому красуня блиснула шикарним бюстом і стрункою фігурою, грайливо танцюючи в гримерці.

""Не питайте, чого потребує світ — запитайте себе, що наповнює вас життям. Світу потрібні люди, наповнені життям"...❤️

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Це найбільший в Україні зірковий проект в легендарному французькому стилі harcourt від талановитого українського фотографа @rostickdesign 📷"

Фолловери засипали Ольгу компліментами: "Найчарівніша!😍 🙏 🏻 ❤ ️ Обожнюю і захоплююсь!😘 👑 ✨ ", "Просто неймовірно розкішна 😍❤️❤️❤️", "красуня, Ольга🌹", " Олю, ЗАХОПЛЮЮСЯ🤩 😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.