Знаменитості продовжують розповідати пікантні історії з життя на Новому каналі. Так, в шоу " Хто зверху?"екс-Холостяк Макс Михайлюк поділився "гарячою" пригодою, яка сталася з ним на Кубі.

Читайте Знай в Google News!

"Кілька років тому ми з другом літали на відпочинок, – каже хлопець. - В один із днів вирішили піти на дискотеку. Приїхали під нічний клуб і почули рідну мову. О, землячки, подумали ми. Підійшли і познайомилися з дівчатами. Добре відпочили з ними в клубі, а потім запросили в свій готель".

За словами Макса, дівчата з радістю прийняли їх пропозицію.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У номері ми продовжили спілкування, - з посмішкою каже хлопець. - Потім дівчата зголодніли. Де вночі шукати їжу? Замовили бургери. До речі, я ніяк не міг знайти свій одяг. Недовго думаючи, закутався в рушник і стрибнув у вікно другого поверху. Забрав їжу і повернувся в номер (посміхається). Після смачного перекусу ми продовжили спілкування".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Холостяк Михайлюк зустрівся віч-на-віч з фіналісткою шоу, пробралася аж на кухню.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" змінив переможниці шоу і вона пустилася у всі тяжкі.

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" Макс Михайлюк зняв сорочку, розстебнув штани і просить про другий шанс.