Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що всі школи Києва йдуть на зимові канікули з 25 грудня по 11 січня.

При цьому, вони продовжать навчання тільки в дистанційному форматі, а уроки, як і раніше, продовжать транслювати на телеканалі "Київ". Про це очільник міста повідомив під час онлайн-брифінгу.

Читайте Знай в Google News!

"Всі школи Києва з 25 грудня повинні піти на зимові канікули, які триватимуть до 11 січня. Після цього школи почнуть навчання в дистанційному режимі. Департамент освіти КМДА вже розробив план навчання. Також ми продовжимо транслювати онлайн-уроки на телеканалі "Київ". Наскільки я знаю, такі ж уроки будуть підготовлені і на загальнодержавному рівні", - заявив Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Що стосується закладів професійно-технічної освіти, то вони підуть на канікули пізніше - з 31 грудня 2020 року по 15 січня 2021 року. Другий семестр для них розпочнеться з 18 по 24 січня в дистанційному форматі.

Дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі у разі продовження локдауну, тоді як навчання у школах та закладах професійно-технічної освіти продовжать у дистанційному режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, локдаун в Україні: у МОЗ пояснили, чому посилюють карантин.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям пообіцяли компенсацію за локдаун: хто і як може отримати гроші від держави.

Знай.ua писав, метро в Києві під час локдауну: чи працюватиме підземка на початку січня.