Громадська організація UAnimals вирішили розповісти про те, як їм вдалося домогтися популярності, в соціальній мережі Facebook.
У публікації зазначено, що у них вже два тижні є власний онлайн-магазин шуб і хутра. Щорічно в чорну п'ятницю в світі проходить Fur Free Friday, коли активісти закликають людей відмовитися від покупок натурального хутра, але UAnimals вирішили піти далі і у власному онлайн-магазині додали особливість в максимально чесній ціні.
Читайте Знай в Google News!
Потенційний покупець шуби може дізнатися про кількість убитих для неї лисиць, єнотів та інших тварин, натиснувши на кнопку "Дізнатися ціну". "Саме така Чесна ціна шуби з хутра. Цих тварин утримують в жахливих умовах і вбивають струмом, або душать газом. Будь ласка, відмовтеся від натурального хутра і вибирайте одяг без трупів тварин", - йдеться при натисканні.

Завдання полягало в максимальній схожості магазину з сьогоденням. А згодом в просуванні в соціальних мережах, використовуючи рекламу, щоб любителі хутра зацікавилися магазином. "Таким чином за два тижні ми привели в магазин більше 12 000 людей, що хочуть шубу з хутра. Панове і панянки з Києва та Львова, Харкова, Одеси та інших міст побували в магазині чесних цін. Що далі? Магазин продовжить своє існування і ви можете впевнено радити його знайомим, які досі носять хутро. Також будемо раді допомоги в SEO-оптимізації магазину", - підсумували в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 22,5 мільйона гривень збитків завдали довкіллю браконьєри за 10 місяців поточного року: Держекоінспекція

Як повідомляв "Знай.ua", коли м'ясо перетворюється на отруту і як це відрізнити: все про ракових пухлинах, жировиках, нітратах

Знай.ua писав, прем'єр Данії не стримала сліз на фермі, де знищили норок: "Винен тільки..."

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще