У ці дні літаки летять на резервні аеропорти або повертаються в аеропорти вильоту через складні погодні умови. Сильні морози і ожеледиця в київських аеропортах не дозволяють сісти деяким рейсам.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють прес-служби аеропортів Бориспіль і Київ.

У Борисполі, станом на 20:30 не змогли сісти рейси Белавіа – BRU845, LOT – LOT7KU, Windrose – WRC 114, WRC 104, WRC 164, WRC124.

Уточнюється, що рішення скористатися резервним аеропортом і змінити запланований маршрут приймає виключно командир судна.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зараз Міжнародний аеропорт "Бориспіль" працює і постійно здійснює обробку перону, руліжних доріжок і злітно-посадкової смуги. Задіяно 15 одиниць техніки для забезпечення умов зльоту і посадки", - зазначили в прес-службі.

Також співробітники аеропорту попросили пасажирів враховувати можливі зміни в розкладі рейсів. Перевірити інформацію можна на онлайн табло аеропорту і онлайн табло на сайті авіакомпанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пробки не об'їхати: копи налаштовують камери на новий режим, українським водіям радять приготуватися.

Як повідомляв портал Знай.uа, київські аеропорти паралізувало через крижаний дощ: "Розверталися в повітрі".

Також портал Знай.uа писав, що комунальники "засолили" покритий льодом Київ, стихія не дає перепочити: "Без сну і відпочинку".