Співачка FKA twigs, яка була заручена з актором Паттінсоном, звинуватила свого нового бойфренда у сексуальному насильстві.

Читайте Знай в Google News!

32-річна британська виконавиця подала позов до суду Лос-Анджелеса, звинувативши зірку "Трансформерів" Шайе ЛаБаф в сексуальному насильстві, нападі та у завдаванні емоційних страждань. Про це повідомляє The New York Times.

У своєму позові співачка вказала, що вона перебувала у стосунках з Шайе ЛаБаф рік - пара познайомилась у 2018. За цей час, згідно із позовом, актор неодноразово ображав FKA twigs, застосовував фізичне та емоційне насильство. Крім того, він навмисно заразив співачку венеричним захворюванням.

Співачка FKA twigs, фото The New York Times
Співачка FKA twigs, фото The New York Times

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Співачка повідомила, що одного разу ЛаБаф під час поїздки на автомобілі відстебнув ремінь безпеки й погрожував їй, що вони обидва розіб'ються, якщо артистка негайно не зізнається йому в коханні.А на заправці актор напав на неї. FKA twigs також згадала, що одного разу вночі він намагався її задушити.

Також FKA twigs розповіла, що ЛаБаф часто хапав її і стискав, через що на її тілі з'являлися синці. Вона зізналася, що мовчала про це, тому що не хотіла нашкодити кар'єрі артиста.

Варто зазначити, що FKA twigs не єдина, хто звинувачує ЛаБафа в насильстві. Про аналогічну поведінку розповіла ще одна колишня актора - стилістка Керолін Фо. За її словами, ЛаБаф одного разу притиснув її до ліжка і вдарив так сильно, що у дівчини пішла кров.

Шайе ЛаБаф, фото Reuters
Шайе ЛаБаф, фото Reuters

Сам же Шайе ЛаБаф навіть не намагається виправдовуватись за власну агресію та алкоголізм. У відповідь на висунуті звинувачення актор зізнався, що справді багато років ображав близьких людей.

"Мені соромно за цю історію і мені шкода тих, кого я образив. Більше я нічого не можу сказати", - каже артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роберт Паттінсон вирішив розірвати заручини зі співачкою FKA Twigs

Як повідомляв портал Знай.ua, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва заговорила про домашнє насильство

Також Знай.ua писав, чоловік-тиран довів українку до Європейського суду