У спецраді маловідомого Класичного приватного університету в Запоріжжі викладач Іван Святненко захистив докторську дисертацію на тему "Соціосистемологічна рефлексія соціології гендерної культури в Україні".

Читайте Знай в Google News!

Псевдовчений розкрив матріархальному світу "правду" через акт отримання наукового ступеня, пише "Рубрика".

Автор викладає свої думки за допомогою таких епітетів: "здичавілий геноцидальний матріархат", "скотомізація", "показне жіноцтво", "ідеологія матріархального расизму" або "антиселекція по відношенню до чоловіків".

Що стосується понятійного апарату, соціолог Святенко не став обтяжувати себе поясненнями, а просто вирішив придумати нові терміни, які не знаходить пошуковик, хіба що тільки в роботах новоспеченого вченого.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У роботі поборник прав чоловіків стверджує, що гендерна нерівність проявляється навіть на законодавчому рівні, в сімейному та кримінальному судочинстві.

скріншот

Також Святненко написав статтю "Технології гендерного насильства в інститутах сім'ї, виховання і освіти", де він говорить про порушення жінками кордонів чоловіків з самого раннього дитинства

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нобелівська премія з літератури після секс-скандалу дісталася відразу двом письменникам.

Як повідомляв портал Знай.uа, магнітні таргани, піца анти-рак і кайф від чесання: у США вручили Шнобелівську премію.

Також портал Знай.uа писав, чому вомбати випорожнюються кубиками: "видатним" вченим вручили Шнобелівську премію.