Двійнята Алли Пугачової та Максима Галкіна продовжують дивувати своїми талантами.

Читайте Знай в Google News!

Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою, виховує з нею двох дітей. Він частенько радує шанувальників яскравими фото і відео в Instagram з близнюками Гаррі та Лізою.

Цього разу Галкін опублікував відео, в якому продемонстрував музичні навички дітей - семирічні двійнята похизувалися грою на піаніно в чотири руки

У ролику спочатку Ліза та Гаррі вдвох музичать на піаніно, граючи у чотири руки. А потім Гаррі зіграв сам українську мелодію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Моя улюблена українська пісня", - зазначив малий Галкін.

Шанувальники оцінили вміння юних музикантів, відзначивши їхню талановитість та засипали малих компліментами. З коментарів видно, що за сторінкою Максима Галкіна слідкує багато українців - вони подякували Гаріку за виконання української пісні.

"Спасибі за Українську пісню"
"Точно, народжені зірками!"
"Славні дітлахи!"
"Талановиті, прекрасні дітки", - коментують шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкін балує дітей "шкідливими" ласощами, поки Пугачова не бачить

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін з дітьми мало не "довів" Пугачову до інфаркту

Також Знай.ua писав, Максим Галкін подарував синові Пугачової іграшку своєї мрії