Популярна українська співачка і телеведуча Злата Огневич, яка також є колишнім народним депутатом Верховної Ради України від Радикальної партії Олега Ляшка, дуже активний користувач соціальної мережі Instagram, де часто любить публікувати нові знімки, при цьому радуючи своїх шанувальників.

Якось у вересні виконавиця ділилася зі своїми шанувальниками фотографії в розкішній рожевій сукні з пишними нарукавниками.
Читайте Знай в Google News!

Тоді Злата Огневич розмірковувала над улюбленими локаціями в Києві, а зараз поділилася новим бажанням. "Настрій-надіти гарне плаття і танцювати до ранку на даху, щоб все красиво і весело.... Чого вам хочеться зараз? #ZlataOgnevich #ZOteam #Богиня #ОКЕАН", - написала вона в підписі до фото, яке було зроблено ще в теплі літні часи.

"Сховатися пледом, і пити гарячий зелений чай з м'ятою і дивитися новорічні фільми, щоб підняти новорічні настрій", "Хочеться, щоб близькі люди завжди були здорові і щасливі", "Хочу снігу, взяти теплий глінтвейн, імбирних печенюшок, укутатися пледом і милуватися в лісі північним сяйвом", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич натренувала попу не гірше, ніж у Каменських: під наглядом суворої жінки

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огневич у зухвалому корсеті на голе тіло несподівано проговорилася: "Мріяла про гаряче…"

Знай.ua писав, улюблениця Ляшко тяжко хвора, просить триматися від неї подалі: "Це сталося пізно ввечері"