Італійський актор і співак Мікеле Морроне, який завоював світове визнання завдяки головній ролі у польському еротичному фільмі "365 днів", зізнався, у чому для нього полягає різниця між акторством та музикою.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост зірка зробив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Мікеле Морроне у фільмі "365 днів"
Мікеле Морроне у фільмі "365 днів"

"Багато людей запитують мене: ви надаєте перевагу акторській майстерності чи співу?

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Я завжди відповідаю, кажучи, що з акторською діяльністю я маю можливість бути ким завгодно, у співі ж я завжди одна людина — я сам", — стверджує секс-символ.

Сам Морроне раніше неодноразово зізнавався, що хоча його основною професією є акторство, його пристрастю залишається саме музика.

У своєму Інстаграм-пості Мікеле показав свій сценічний образ з одного зі своїх живих виступів. На фото чоловік одягнений у вузький білий костюм, який підкреслює його широкі плечі та підкачані сідниці. Чорна сорочка розстібнута на декілька верхніх ґудзиків, що робить зовнішність зірки ще гарячішою. На шиї є можна помітити масивний ланцюжок з дорогоцінного металу. На цих кадрах Морроне демонструє дуже щирий вираз обличчя, який досить сильно контрастує з його модельними зйомками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.