Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, відмовилася виступати на ювілейному концерті "Золотий грамофон" через скандал.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють росЗМІ, 38-річна артистка повинна була виконати свою композицію під назвою "Мій" у фіналі концерту, але в підсумку відмовилася виходити на сцену.

Коли зірка вже приїхала на захід, з'ясувалося, що в номері Марі Краймбрері, яка виступає в середині "Золотого грамофона", на сцені буде встановлена ванна. Вся справа в тому, що пісня виконавиці називається "Ховалася у ванній".

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У той же час Лобода використовує ванну в якості декорації на сцені. Виступати останньою і викочувати ванну після того, як глядачі побачать ванну у Марі – Світлана не наважилася. Переробляти номер часу вже не було, тому єдине що могла зробити співачка, це відмовитися від участі в концерті.

На думку організаторів премії, Лобода всіх дуже підвела. Вони впевнені, що можна було б знайти якийсь компроміс.

Варто уточнити, що "Золотий грамофон" – єдина премія цього року, на якій можна було побачити і почути Лободу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше