Українці пропонують замінити очільника МОЗ Максима Степанова "розумною" машиною.

Читайте Знай в Google News!

На порталі петицій до Кабінету міністрів України з'явилася звернення з вимогою звільнити з посади чинного міністра охорони здоров'я Максима Степанова і замінити його поєднанням генератора псевдовипадкових чисел з потужною нейромережею.

Скоріш за все, це сатирична вимога, яка своєю метою має показати, що діяльність МОЗ у попередженні розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19 виявилася неефективною.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Причинами і приводами для такої ідеї в документі зазначені неефективність МОЗ і конкретно Максима Степанова у боротьбі з епідемією, спрямованість поточної влади на діджиталізацію та інноваційний розвиток України, а також високий професійний рівень українських IT-працівників.

Сама ж пропозиція полягає в наступному:

"1. Замінити міністра охорони здоров'я на генератор випадкових карантинних рішень на основі потужної нейромережі. Налаштувати нейромережу на створення обширного набору приписів у всіх сферах суспільного життя, що підлягають нормативному регулюванню.

2. Запуск генератора здійснювати кожні три дні о 9.00 ранку. Отримані вказівки вважати обов'язковими до виконання і вводити в дію з 00.00 наступного дня; попередні приписи при цьому втрачають силу.

3. Розробку генератора доручити Міністерству цифрової трансформації із залученням працівників ІТ-галузі Білорусі, котрі скористалися пропозицією про переїзд в Україну. Фінансування розробки здійснити за рахунок зйомки під час розробки патріотичного реаліті-серіалу "Украинское IT не боится в бой итти".

4. Контроль за виконанням згенерованих розпоряджень покласти на Міністерство внутрішніх справ. Розглянути питання про створення спецпідрозділів карантинної поліції з персоналу інших галузей, котрий втратив роботу через локдаун".

Наразі документ зібрав лише 125 підписів з необхідних 25 тисяч для зобов'язання КМУ його розглянути, однак у петиції є ще два місяці до граничного терміну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Глава МОЗ Степанов показав дірку в бюджеті на медицину, Україна ризикує залишитися без медиків.

Як повідомляв Знай.uа, порятунок вже в дорозі: Степанов назвав терміни отримання вакцини від китайського вірусу.

Знай.uа писав, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні: "Одна з найнижчих".