Російський виконавець Сергій Лазарєв, якому приписують роман з виконавицею Ані Лорак, досить активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого та творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу виконавець вирішив поділитися з підписниками рецептом свого ідеального сніданку. На опублікованому фото Лазарєв позує на кухні. Артист зображений у процесі приготування улюбленої ранкової страви.

"Мене ще з дитинства вчили, що сніданок пропускати не можна, тому ніколи не лінуюся, нехай навіть на швидку руку, але обов'язково щось приготую. Оскільки регулярно тренуюся, то завжди стежу за харчуванням. Мій ідеальний сніданок зараз виглядає приблизно так, записуйте рецепт:

🍞 зерновий (або бездріжджовий) хліб

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

🥚 варене яйце

🍅 трохи овочів для соковитості (відмовляйтеся від соусів, скибочка помідора або огірка набагато краще!)

🥬 зелень або насіння для прикраси

...і головний інгредієнт – філе індички!

На такий сендвіч йде 5 хвилин від сили, а енергії вистачає як мінімум на потужне тренування. А якщо другу половинку загорнути з собою – то і до вечері!" - написав співак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Сергій Лазарєв показав "високі" відносини з колишньою Лєрою Кудрявцевою: "Пішли, Лєра, бл*ть!"

Як повідомляв портал Знай.uа, сімейну фотосесію Лорак і Лазарєва "злили" в мережу, обіймають сина і доньку.

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Лазарєв ошелешив шанувальників новою фотографією з обручкою.