Російський актор Михайло Боярський розповів про своє ставлення до модних пісень сучасності і не зміг стримати емоцій. Про це він розповіді в програмі Максима Галкіна"Музикаліті".

Читайте Знай в Google News!

А передачі шоумена Боярський представляв інтереси "минулого покоління", а за сучасну молодь розповіла 21-річна співачка Дора.

Боярському включили одну з композицій і він не зміг стриматися і заявив, що зовсім не розуміє в нових течіях і зізнався, що йому навіть на слух важко сприймати таку музику.

Михайло Боярський, скріншот: YouTube
Михайло Боярський, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Михайло Боярський припустив, що такі пісні не несуть в собі ніякого глибинного сенсу і є тільки набором звуків з матірним змістом. І пожартував, що глядачі зненавидять його після цього випуску за критику кумирів.

" Козел! Приберіть його з екрану, що він тут? Хто його покликав? Який ідіот? Валі звідси, ти, капелюх вусатий!",- сказав про себе актор.

Дора і Галкін тільки посміялися над емоційною реакцією Боярського. Артист у свою чергу продовжив гнути свою лінію. Він вважає забавним те, що відбувається зараз на сучасній сцені.

Несподівано співачка Дора висловила підтримку артисту і сказала, що Михайло Боярський був "крашем" для жінок попереднього покоління. І довелося пояснити Мушкетеру, що це "той, хто тобі дуже сильно подобається".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від Д'артаньяна і сліду не залишилося,Боярський молить про допомогу.

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Боярський впав обличчям у стіну, лікар просто спостерігав за Д'артаньяном.

Також Знай.uа писав, що Боярський показав, як випивав у компанії малолітньої Собчак.