Українські знаменитості по-різному ставляться до збільшення грудей. Камінська зізналася, чому зважилася на пластику, а Логунова про те, як змінилося її декольте після пологів.

Читайте Знай в Google News!

Подробиці про те, чи можна вижити в шоубізнесі без величезного розміру грудей і як до цього ставляться жінки з'ясувала Катерина Осадча.

Співачка і учасниця "Танців з зірками" Слава Камінська зважилася на збільшення грудей вже після того, як потрапила в шоу-бізнес. Солістка "НеАнгелів" не приховує, що лягла під ніж пластичного хірурга в 23 роки на перший рік існування групи.

"У мене було десь півтора, а стало 2,5. У сестри дуже великі груди. У бабусі, в однієї, у другої. Я і мама, нас якось природа обділила. Хочеться якось виглядати, так, щоб чоловіки звертали увагу", - зізнається Слава.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слава Камінська, фото: скріншот відео
Слава Камінська, фото: скріншот відео

Дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова серйозно зайнялася своєю фізичною формою після пологів.

"Я виділяю сексуальність і в цьому, звичайно, допомагає моя дівчинка, одна і друга. Я змушена всіх розчарувати. Я про це завжди говорю. У мене своя груди. Максимальний розмір грудей, напевно, 85С, зараз приблизно 75", - говорить Поліна.

Поліна Логунова, фото Instagram
Поліна Логунова, фото Instagram

Рекордсменкою за розміром декольте стала Міла Кузнєцова. Її обхват натуральних грудей становить 135 см і його занесли до Національного Реєстру Рекордів України. Полтавка з 15 розміром успадкувала великі груди від мами. Груди у неї почала рости в 10-річному віці.

"Коли я прийшла купувати свій перший ліфчик, я сказала дайте мені Розмір один. А вона сказала: вам вже треба четвертий розмір", - зізнається Міла.

Міла Кузнєцова, фото - https://www.instagram.com/mila_kuznetsova10/
Міла Кузнєцова, фото - https://www.instagram.com/mila_kuznetsova10/

Тим часом письменниця і музикантка Ірена Карпа володіє невеликим розміром грудей і зізнається, що ходить без нижньої білизни, адже не потребує додаткової підтримки грудей.

"Я наприклад як людина, яка не носить ліфчик, часто викликаю обурення у жінок, які схильні до патріархальних якихось речей. У мене досить скромний розмір грудей і мені не потрібно носити щось, що підтримує. Я себе хаваю Від і до і всім це раджу. Я за природність, тому що я за красу жінки, такої, як вона є", - каже вона.

Ірена Карпа, фото: jetsetter.ua
Ірена Карпа, фото: jetsetter.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина видалила ребра і перекроїла обличчя за $187 тисяч, ось як тепер вона виглядає.

Як повідомляв Знай.uа, скандальна блогерка з Дніпра засвітила шикарні груди, слинки течуть.

Також Знай.uа писав, що перероблена "пацанка" Покрищук розповіла, що робити з чоловіком-тираном.