Українська акторка, народна артистка України Ольга Сумська розповіла про те, що втратила третю дитину під час зйомок у першому українському серіалі "Пастка".

Читайте Знай в Google News!

Про це поговорила з зіркою "Роксолани" Катерина Осадча у своїй програмі "Світське життя".

"Ви працювали на одному знімальному майданчику з трьома поколіннями Ступок", — нагадує про багатий досвід артистки ведуча. Особливо її зацікавила співпраця з Богданом Сильвестровичем, дружину якого вона грала у мінісеріалі "Пастка" 1993 року, основою для якого послужили "Перехресні стежки" Івана Франка.

Сумська зізнається, що вона дуже хвилювалася, оскільки Ступка вже був справжньою зіркою і народним артистом (сама Ольга отримає звання заслуженої артистки у 1997 році, а народної — аж у 2009). Зокрема вона відзначає сцену вбивства чоловіка — тоді вона дуже боялася заподіювати шкоду Богдану Сильвестровичу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

Однак тоді ж її спіткало і горе — вона втратила третю дитину, якій так і не довелося народити. У жінки було три проєкти одночасно, і це було шалене навантаження.

"Сказати, що я шкодую, це нічого не сказати. Бо щастя жінки — це її діти", — зізнається Сумська.

Осадча також поцікавилися, чи не хотіла вона все ж спробувати народити ще дитину. Але від цього запитання Сумська елегантно втікла, порадивши народжувати третю дитину самій ведучій "Світського життя" "поки ще не пізно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.