Остап і Дмитро Ступки, син і онук легендарного актора Богдана Ступки, організували благодійний вечір для збору коштів на пам'ятник своєму славетному предку. Про плани на увіковічення народного артиста України батька і сина розпитала Катерина Осадча.

Читайте Знай в Google News!

Коротке інтерв'ю зі Ступками увійшло до програми "Світське життя", а ознайомитися з цим фрагментом можна на сайті "Ютуб".

Як розповіли представники акторської династії, вони планують невдовзі оголосити конкурс на пам'ятник митцю. Але Осадча пішла у наступ і заявила, що знає, що чоловіки також хотіли б, щоб на честь пращура назвали одну з київських вулиць.

Богдан Ступка \\ кадр з фільму
Богдан Ступка \\ кадр з фільму

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Яка саме має бути ця вулиця?" — прямо поцікавилася про майбутнє столичної топоніміки ведуча "Світського життя".

"Хрещатик", — пожартували актори і обхідними стежками уникли відповіді.

Також чоловіки сказали, що у планах й встановлення меморіальної дошки на честь Богдана Сильвестровича.

Також Осадча поцікавилася, чи долучиться до акторського ремесла наймолодша з династії, донька Дмитра Богдана. Як розповіли батько й син, дівчинка вже гордо називає своє ім'я та прізвище й вміє вклонятися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше