Овен

Овни, на цьому тижні ви зможете застосувати таланти при вирішенні питань, що стосуються благоустрою житла. Хтось стане геніальним маляром, а когось назвуть майстром по наклейці шпалер. Але на першому місці взаємини в сім'ї-намагайтеся не ігнорувати прохання своїх родичів і частіше цікавтеся думкою близьких людей

Телець

Тельці, гороскоп обіцяє непоганий тиждень. Але багато представників вашого знака знову завантажили себе справами. Це здорово, тільки зверніть увагу на настрій друзів і домочадців — здається, всі ображаються на вашу зайнятість. Пам'ятайте про золоту середину і чергуйте роботу з відпочинком — і вам добре, і близькі люди задоволені.

Близнюки

Близнюкам на цьому тижні може представитися шанс кардинально поліпшити свої партнерські відносини. Це стосується як ділового партнерства, так і подружніх відносин. Ділові зв'язки можуть отримати новий імпульс до розвитку. Ви зможете знайти нових партнерів і підписати з ними взаємовигідні домовленості. У шлюбі ваші відносини можуть будуватися на любові і готовності партнера з розумінням ставитися до ваших бажань. Будь-які питання, пов'язані з відносинами, легко і швидко вирішуються шляхом конструктивного діалогу.

Рак

На цьому тижні, цілком можливо, вам не вдасться зустрітися з вашою коханою людиною. Що ж, це не біда, адже і крім нього у Вашому житті є багато радощів, сонячностей і приємностей. А він все одно подумки з вами, що б не сталося, так само як і ви завжди поруч з ним.

Лев

Леви, постарайтеся змінити ставлення до життя і не засмучуйтеся через дрібниці. Зірки кажуть, що всі проблеми носять тимчасовий характер. Подумайте про що-небудь хороше, організуйте веселе сімейне розвага. Або сходіть разом з родичами в магазин за вкусняшками — солодкий Шопінг допоможе розслабитися.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Діва

Діви, на цьому тижні деякі з вас відчують себе самотніми. Зірки радять не піддаватися нудьзі і зайнятися улюбленою справою. Можете зустрітися з друзями, які живуть далеко від вас. Подорож і нові враження — саме цього вам і не вистачало для повного щастя. До того ж, в поїздці можливі приємні знайомства

Терези

Цей період прекрасно підходить для того, щоб зняти стрес і провести його в колі добре знайомих вам людей. Сходіть куди-небудь повечеряти з друзями або якою-небудь цікавою симпатяшкою, з якою Вам вже доводилося ходити на побачення. Розслабтеся і побудьте самим собою, не переживаючи про те, що можете справити на неї несприятливе враження

Скорпіон

На цьому тижні вас можуть обдурити, як би розумні і хитрі ви не були. Здійснюючи будь-яку покупку або звертаючись за послугою, уникайте шахраїв і перевіряйте інформацію по кілька разів. На вікенд буде корисно вибратися за місто з рідними і друзями, щоб набратися вражень на наступний тиждень. Зірки також обіцяють удачу в любові.

Стрілець

У цей непростий, але цікавий період, не забувайте стежити за власним здоров'ям. Тиждень з 14 по 20 грудня ризикує стати травматичною у фізичному сенсі. Намагайтеся уникати занять екстремальними видами спорту або йти на конфлікти з непередбачуваним фіналом. Разом з тим, тиждень буде вдалим в плані фінансів — швидше за все, до вас прийдуть легкі гроші, які ви зможете витратити на досягнення давньої мрії.

Козоріг

Останнім часом ви були особливо замкнуті і боязкі, і це безумовно не приносило вам користі в особистому житті. Виходьте зі своєї раковинки і проявіть дружелюбність і відкритість в спілкуванні з оточуючими вас людьми. Прводите на цьому тижні якомога більше часу з друзями, які зуміють допомогти Вам розкріпачитися і трохи просвітліти.

Водолій

Водолії, небесні світила пророкують дивну тиждень. У цей період багато представників вашого знака схильні до вчинення необдуманих вчинків — будьте обережні, щоб не наробити дурниць. Намагайтеся спілкуватися тільки з тими людьми, яким ви довіряєте, і тримайтеся подалі від легковажних знайомих.

Риби

Ви будете почувати себе на сьомому небі від щастя! І це не дивно, адже цікава вам людина нарешті відповість вам взаємністю. Не пропустіть цей шанс надати розвитку ваших відносин потужний імпульс. В цілому тиждень пройде легко і без життєвих викликів-насолоджуйтеся життям.