Новий рік — це сімейне свято, це час подарунків і особливої ​​радості. Немає нічого приємнішого, ніж побачити задоволену посмішку рідну людину, з яким ми зробили подарунок, і почути питання "Як ти вгадав?". До певного віку наші батьки ховали під ялинку подарунки для нас. Але рано чи пізно настає момент, коли ми розуміємо, що Дід Мороз не існує. І тепер прийшов наш час радувати батьків в цей винятковий вечір.

Однак часто виникає проблема, які подарунки купати, щоб вони виявилися корисні. Найнадійніший метод — спостерігати за своїми батьками, слухати, ніж вони цікавляться і що їм подобається. Зовсім несвідомо вони можуть привести нас до досить цікавих ідей.

2020 й високосний рік добігає кінця. І напередодні Нового 2021 року ми раді запропонувати дітям (маленьким або великим) ідеї подарунків, які можна піднести матері і батька. Це в більшості універсальні і бюджетні речі. Наприклад, мамі можна вибрати гарну прикрасу, а батькові — стильні запонки.

Новорічний подарунок мамі

Косметичні засоби. Кожна жінка піклується про свою красу. І набір косметики, отриманий в подарунок від дочки, обов'язково сподобається їй. Головне — враховуйте колір обличчя, улюблений аромат і інші переваги своєї матері!

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Книга. Це хороший подарунок від підлітка. Якщо ваша мама любить читати, то кому, як не вам знати, яке твір потрібно подарувати. Наприклад, можна вибрати новий роман її улюбленого письменника.

Електронна книга. Завдяки такому сучасному пристрою ваша мама зможе носити з собою всі улюблені книги, і читати їх по черзі.

Подарунковий сертифікат. Яка жінка не любить робити покупки (а якщо не має за це платити, то тим більше). Відмінною ідеєю стане подарункова карта в улюблений магазин одягу або хорошою парфумерії.

Курси візажу та макіяжу. Щоб ваша мама завжди виглядала чудово, оплатіть їй заняття з візажистом і стилістом. Курси допоможуть жінці заново відкрити свою красу і повірити в свої сили.

Декоративні елементи для будинку. Одні дами збирають квіти, інші статуетки або свічки.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Фотографії. Красиво оформлена фотографія всієї родини — включаючи дітей, онуків — і сльози щастя гарантовані!

Недороге кухонне обладнання. Якщо ваша мама багато пече, подаруйте їй новий міксер. Якщо вона дотримується здорового харчування, то це повинен бути блендер для приготування коктейлів, соковижималка або пароварка.

Біжутерія (наприклад, красиві сережки або браслет). Жінки люблять прикраси, тому їх не буває занадто багато.

Кофемашина. "Смачний капучіно або латте кожен день" — звучить заманливо, тим більше, що не потрібно буде ходити в кафе, а можна приготувати смачну каву вдома.

Шкатулка для прикрас — ідеальний і безпрограшний подарунок для мами на Новий рік. Важливо покласти що-небудь в шкатулку (наприклад, цукерки), так як дарувати її абсолютно порожній небажано.

Коробка улюблених солодощів — хто з нас не любить солодке, особливо в свята. За цей короткий проміжок часу ми дуже часто дозволяємо собі робити невеликі гріхи. Улюблені солодощі будуть сяяти вам в очах.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Тепла ковдра. У холодну сніжну зиму приємно сидіти вдома з кухлем чаю під теплою ковдрою.

Цифрова фоторамка — дозволяє зменшити кількість рамок для фото в кімнаті. Адже ми бачимо різні фотографії (одна за одною) на одному екрані.

Цифрова камера — дає можливість відобразити незабутні моменти.

Фарфорова чашка з блюдцем. Вважається, що чай краще на смак, якщо його пити з порцелянового посуду. Елегантна чашка стане стильним подарунком для любительки чаю.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Квитки на концерт або в театр. Іноді в суєті повсякденного життя ми забуваємо про можливість з'їздити туди, де є можливість долучитися до культури. Квитки в якості подарунка спонукають вийти з дому і добре провести час.

Термокружка або термос. Виходячи з будинку взимку, ми часто мріємо про тепле напої — чай ​​або кава. Ваша мама завжди зможе мати під рукою гарячий домашній напій, якщо ви їй подаруєте якісну теплоізоляційну ємність.

Косметичка — дуже корисний жіночий аксесуар. Всередину покладіть красиве нове люстерко.

Футляр для окулярів. Якщо ваша мама носить окуляри, новий стильний футляр ніколи не буде зайвим. Він дозволяє тримати окуляри в безпеці, навіть у великій жіночій сумці.

Фартух і прихватки — відмінне рішення для дам, які люблять проводити час на кухні. Підберіть красивий набір, щоб він обов'язково сподобався своїй господині.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Аксесуари для догляду за нігтями — пилка, кусачки, ножиці допоможуть зберегти гарні нігті в будь-якому місці. Навіть якщо ніготь зламається, його можна буде швидко відпиляти.

Шкіряні рукавички — практичний і елегантний подарунок. Найкраще вибрати універсальний колір або в тон зимового маминого наряду.

Комплект постільної білизни — це ще один практичний і безпрограшний новорічний подарунок. Постільна білизна з бавовни-то, що вам завжди знадобиться.

Новорічний подарунок для тата

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Запонка або затиск для краватки — корисні та елегантні подарунки.

Сорочка.Перед придбанням переконайтеся, що вона відповідного розміру і не дуже Молодіжна, якщо батькові такий одяг не подобається.

Брючний ремінь. Він повинен бути неодмінно Шкіряний і міцний.

Краватка. Елегантна краватка буде завжди в моді.

Хороший коньяк. У магазинах, що спеціалізуються на спиртних напоях, можна купити відмінний набір, наприклад, в поєднанні з відповідним келихом.

Гаманець — повинен бути шкіряним і мати достатню кількість відділень.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Шарф. Даний аксесуар обов'язково стане в нагоді взимку. Вибирайте універсальний колір, щоб його можна було поєднувати з будь-яким одягом.

Подарункова ручка. Може стати в нагоді при роботі або розгадуванні кросвордів. У багатьох магазинах можна вигравіювати ініціали майбутнього власника, що перетворить таку ручку в унікальний сувенір.

Години. Вирішивши зробити батькові такий подарунок на Новий Рік, обов'язково підберіть модну модель.

Гаджети. Це може бути, наприклад, елегантна запальничка (якщо людина курить) або інший гаджет, що відноситься, наприклад, до хобі вашого тата.

Електробритва. Електронна бритва допоможе прискорити процес гоління.

Робоча сумка. Якщо вашому батькові часто доводиться брати з собою на роботу багато необхідних речей, така сумка доведеться ДО РЕЧІ. Вона дозволить впорядкувати речі і тримати їх в одному місці.

Набір інструментів. Якісний набір інструментів-практичний і потрібний подарунок, яким можна порадувати тата.

Аксесуари для автомобіля. "Закоханого" в свою машину чоловіка порадує невеликий презент від вас у вигляді ароматизатора або автомобільної іграшки та декору.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Комп'ютерні аксесуари. Якщо наш тато багато часу проводить за комп'ютером на роботі або під час ігор, будь-які елементи, наприклад, бездротова миша або флешка, стануть для нього практичним подарунком.

Цифрова камера — дозволяє відобразити незабутні моменти з близькими.

Календар на наступний Новий Рік або блокнот-планувальник стане в нагоді в роботі і допоможе запам'ятати всі важливі дати.

Футляри для окулярів. Якщо ваш батько носить окуляри, подаруйте йому новий стильний футляр.

Автомобільна навігаційна система — відмінний подарунок, якщо по роботі доводиться часто подорожувати на особистому авто. Подорожувати українськими містами може бути складно, особливо якщо ви погано їх знаєте.

Електронна книга — задоволення для цінителів книг. Вона дозволяє носити з собою улюблене зібрання книг.

Кишеньковий ніж — чоловічий подарунок, який стане в нагоді під час риболовлі, походів або збору гриб.

Гантелі, тренажери — прекрасний подарунок для захоплюються спортом чоловіків.

Ліхтарик. Освітлювальний прилад повинен бути в кожному ящику для інструментів, так що він обов'язково стане в нагоді.

Термос або термокружка дозволяє взяти з собою на прогулянку улюблену каву або чай.

Палиці для скандинавський ходьба. Вони дозволяють залишатися у формі, задіюючи всі групи м'язів.

Абонемент в спортзал, басейн або фітнес. Якщо ваш тато любить спорт, то можливість сходити в такий заклад буде для нього задоволенням.

Маленькі діти можуть змайструвати ялинкові іграшки, листівки або вироби з паперу.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Враховуйте також, що подарунок може бути спільний, якщо в сім'ї кілька дітей.

Який подарунок зробити батькам на Новий рік своїми руками

Саморобні подарунки — це не тільки економія. Такі вироби дуже приємно отримувати, оскільки від них віє любов'ю і турботою. Крім того, це не тільки оригінальні, але і унікальний сувенір - їх не можна купити в магазині.

Мило ручної роботи — подарунок мамі

Такі недорогі вироби мають антибактеріальні і скрабирующими властивостями, ідеально підходять для жирної і проблемної шкіри. Додатковим плюсом є приємні аромати.

Для створення лавандово-цитрусового мила вам знадобиться: 100 грам мильної основи, цедра половинки лимона, чайна ложка рідкого меду, чайна ложка сушених квітів лаванди, 5 крапель ефірного масла лаванди, 2 краплі ефірного масла лимона, формочка, посуд.

Як зробити:

  1. Поріжте мильну основу на кубики і розтопіть на водяній бані і зніміть її з плити.
  2. Натріть цедру лимона і відіжміть з неї сік.
  3. Додайте лаванду і цедру в мильну основу, потім перемішайте її.
  4. Додайте ефірні масла і мед в трохи остигнула суміш, потім перемішайте її.
  5. Залийте суміш у формочки і посипте зверху квітами лаванди.
  6. Залиште мило на добу для повного застигання.

Ваза в техніці декупаж - подарунок мамі

Вам знадобиться: скляна банка, ацетон, ватний диск, губка, Серветки для декупажу, пензлик, клей пва, акрилові фарби, шпагат, ножиці, акриловий лак на водній основі.

Як зробити:

  1. Знежирте поверхню банки, використовуючи ватний диск і ацетон.
  2. Покрийте банку білою фарбою і дочекайтеся висихання.
  3. Намотайте шпагат під кришку.
  4. Для оформлення використовуйте квіти або інші фрагменти малюнків на серветках. Вирізати їх, потім приклейте на банку.
  5. Покрийте банку фарбою різних кольорів і дочекайтеся висихання.
  6. Покрийте вазу акриловим лаком.

В'язаний своїми руками светр, жилетка або шапка-подарунок татові

Якщо дочка захоплюється в'язанням, то в'язані предмети одягу стануть прекрасним презентом.

Їх виготовлення обійдеться вам недорого. Але для вашого батька це буде безцінний подарунок.

В'яжемо чоловічу зимову шапку по відео!

Оскільки символом наступаючого 2021 року є бик, можна пов'язати красиву маленьку іграшку.

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Що подарувати батькам на Новий Рік 2021
Що подарувати батькам на Новий Рік 2021, фото з Facebook

Сімейне дерево — оригінальний подарунок татові

Ще одна ідея подарунка з сімейними фотографіями-генеалогічне древо. Ви можете використовувати фоторедактори для створення власного дизайну дерева або знайти готові варіанти в Інтернеті, залишиться тільки вставити знімки членів вашої родини.

Сімейне дерево можна зробити по-справжньому саморобним, воно може бути навіть об'ємним, якщо використовувати натуральний матеріал: сухі гілки дерев, сушені листя, навіть ягоди для прикраси.