Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила життєрадісний кадр, позуючи на затишному диванчику і рекламуючи бренд одягу. Так, артиска приміряла спортивне вбрання бежевого кольору, що складається з облягаючих лосин і безшовного топа, накинувши на плечі масивний білосніжний светр і грайливо посміхаючись комусь за кадром.

38-річна красуня блиснула стрункою фігурою, за якою наполегливо стежить завдяки спорту, правильному харчуванню і повній відмові від цукру. Віра також запропонувала шанувальникам вгадати, що визвало у неї сміх.

"На домашньому ✨ #sundaymood️ ️

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хто вгадає, чому посміхаюся? ☺️"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "худа і красива,обожнюю її", " кісточка.", "Хороша форма", " напевно Меладзе з ванної голий вийшов😂", " Божественна🌹 щаслива ось і радієш.Я теж Віра і завжди приємно бачити вас.", "Схудла ти Віра. Трошки треба набрати", " висохла !!!", "Худенька треба їсти !:)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше