Український співак, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як зустрів у Луганській області живий доказ духовної приналежності цих територій до нашої держави: діти несподівано щиро заспівали українською мовою на його концерті.

Читайте Знай в Google News!

Про це він розповів у програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою.

Вже під час російсько-української війни Тарас відвідав дітей у Луганській області з концертом, який мав їх підтримати у ці складні часи. Компанію йому склала співачка і культова ведуча "Території А" Анжеліка Рудницька.

Тарас Тополя, фото:hromadske
Тарас Тополя, фото:hromadske

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Колись для мене був такий приємний шок, коли я приїхав з Рудницькою співати в населений пункт Луганської області й вся актова зала цих дітей і підлітків співали "Там де ми є". Я тільки починаю так тихо-тихо, вони "стоп марафон", ті всі діти "ти прокида", від мурашок, що я розумію, що це Луганська область, тут звучить "Там, де ми є" українською. Ну нам вдалося трошки", — розповів Тополя.

Для музиканта саме україномовність музики грає надзвичайно важливу роль: "Мені важлива україномовна музика, україномовна музика посилює український інформаційний простір. Стратегічно важлива саме україномовна музика".

У інтерв'ю Тополя також торкнувся інших важливих тем, як, наприклад, забезпечення військових житлом

"Я вважаю це ненормальним, коли величезна кількість бойових офіцерів стоять на черзі 25 років, стоять по комуналках чи якихось зйомних квартирах, не отримуючи житло. Руйнуються сім'ї, долі ламаються. Про яку повагу до служби у збройних силах можна говорити, якщо це питання так само щєпєтільне, це побутове питання", — заявив музикант.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рвездние мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів в розпал пандемії

Як повідомляв портал "Знай.uа", молода мама Alyosha суворо попередила українців у день виборів

Також, "Знай.uа" писав, Тараса Тополю потягли під вінець силою? Дружина співака Alyosha підказала жіночу хитрість