Організувати простір зручно і красиво, особливо у маленькій квартирі, досить важко. Ця задача стає ще більшим викликом, якщо ваш бюджет обмежений. Але прості й охайні полички можуть допомогти вам у цьому: їх лаконічний дизайн забезпечує низьку собівартість, а при належній майстерності їх можна виготовити самостійно.

Читайте Знай в Google News!

Про поради у дизайні розповідає іспаномовний ресурс Manualidades Eli.

Маленькі полички біля туалетного столика

Прості дошки можуть вписатися не лише в оселю у стилі лофт: їх лаконічність робить їх досить універсальними. Зокрема, їх зручно використовувати у зоні, де ви наносите на себе макіяж — це дозволить біль акуратно розмістити частину засобів, скриньки для прикрас, а також додасть декору.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Маленькі полички для ванної кімнати

Логічне продовження попередньої ідеї - це схожі полички, але вже у ванній. Єдина заувага — вам доведеться подумати про вологостійкість, наприклад, виготовивши їх з МДФ або покривши їх відповідними захисними засобами.

Дерев'яні полички на кухні

Широкі і довгі полиці на кухні можуть замінити верхні шафи на кухні, що дозволить дуже сильно зекономити на меблях. Це не лише зручно, оскільки вам не доведеться постійно грохати дверцятами, але й естетично — ви можете виставити на огляд накрасивіші предмети кухні.

Поличка для кімнатних рослин

Дрібні рослини українці традиційно тримають на підвіконні, що дає їм отримати більше сонячного повітря. Але таке рішення недосконале з точки зору дизайну — ви практично ховаєте вазони від очей. Також підвіконня може бути надто холодним для теплолюбивих рослин. Проте у поличках для рослин теж варто піклуватися про вологостійкість.

Полички для взуття

Тут усе зрозуміло: якщо у вашій родині багато взуття, дуже важливо його правильно розмістити. Крім очевидних плюсів, можна відзначити і те, що ви зможете нарешті продемонструвати усім червону підошву ваших "Лабутенів".

Маленькі полички для спецій і соусів

Такі полички можна розмістити навіть під кухонними шафками — вони досить мініатюрні. Також дизайн цього предмету вбереже ваші баночки цілими, оскільки в них нема шансу випадково впасти.

Кутова поличка

Простір у кімнаті можна зекономити і за допомогою кутових меблів. Хоча її дизайн виглядає складним, нічого неймовірного він не вимагає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як вибрати м’які меблі для дому.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меблі від IKEA вбивали дітей.

Також Знай.ua писав, що Ольга Фреймут вперше показала розкішну квартиру в центрі Києва: "Прискіпливо займалася дизайном".