У прес-штабі ООС в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що окупаційні війська знову обстріляли позиції українських захисників біля Водяного на приазов'ї.
Порушення режиму припинення вогню відбувається з боку ворога все частіше, провокуючи українських морських піхотинців відкрити вогонь у відповідь. Адже саме вони тримають оборону в цьому напрямку.
Читайте Знай в Google News!
Наші воїни повідомляють, що інтенсивність ворожих обстрілів зростає, якщо порівнювати з початком режиму повного і всеосяжного припинення вогню. Все частіше використовується зброя забороненого калібру і безпілотні літальні апарати.
У наданому відео українські захисники розповіли про провокації противника і те, коли ворог починає стрілянину і з якої зброї. Повідомляється те, що більшість підступних дій відбувається саме ввечері і в нічний час доби. Путінські окупанти працюють 7,62-мм і 5,45 калібром, але ближче до ночі вони використовують автоматичний гранатомет на верстаті (АГС) і СПГ.
Провокації відбуваються постійно і діють на наших воїнів більш психологічно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, окупанти поранили воїнів на Донбасі: ЗСУ не стали цього терпіти

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Знай.ua писав, миті тепла на Донбасі: бійцям ООС на Андрія Первозваного приготували страву мам і бабусь

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще