Відомий український гумористичний актор і новий керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий також є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", членом журі "Розсміши коміка".

Читайте Знай в Google News!

Популярний комік часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram-акаунті. І цей раз не став винятком – Кошовий розмістив в Insta Stories кумедний ролик, на якому з'явився в мультяшній масці.

Так, в кадрі зірка "Кварталу" був в образі чарівного Ельфа – у святковій шапці, з-під якої визирає світлий чубчик, з веснянками і зубами, як у кролика. Таким чином Євгеній вирішив нагадати українцям, що вже скоро всі зустрінуть Новий 2021 рік.

"Ну шо, бродяги, скоро Новий Рік!" - зі сміхом сказав Кошовий.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Євген Кошовий, скріншот Insta Stories

Євген Кошовий, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий опублікував кумедне фото своєї дружини Ксенії, на якому її можна побачити в компанії милого песика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Євген Кошовий показав свою "дієту на пельменях" і видав секрет легендарної лисини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач відростив шевелюру на заздрість Євгену Кошовому: "Образився".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Кошовий з Кварталу "роздувся" на карантині, нагадує Ткача: "Політ нормальний".