Прес-секретар Юлія Мендель заявила про те, що в офісі президента вже йде активна робота над підготовкою новорічного відеоролика.

Звернення ще не записано, за її словами.

Читайте Знай в Google News!

"Запис привітання президента ще попереду, концепція і сценарій опрацьовуються", - розповіла Юлія Мендель виданню "КП в Україні". А ось про те, на яких телеканалах транслюватиметься запис, вирішують їх представники. Ніяких зобов'язань немає.

"У телеканалів немає зобов'язання показувати Новорічне привітання президента, але зазвичай національні телеканали із задоволенням це роблять", - додала вона. Про те, що ж президент України говоритиме в новорічному привітанні, Мендель заявила про підведення підсумків, розмову про плани на наступний рік і окреслення ціннісних орієнтирів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Володимира Зеленського з дружиною заплановано ще один святковий захід-відкриття новорічної ялинки на Банковій, біля офісу Президента. "Прикраси для цієї ялинки будуть дуже особливі, з ексклюзивною і важливою ціннісною історією", - заявила Мендель.

На Новий Рік президенту випадає короткий відпочинок, під час якого він все ж буде перебувати на зв'язку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві під офісом Зеленського "виросла" карусель, Але кататися поки не можна

Як повідомляв "Знай.ua", журналісти звернулися до Зеленського через скандальний закон "Про медіа": порушує базові свободи

Знай.ua писав, Олена Зеленська не пішла з "Кварталу 95" через президентство чоловіка: "Моя друга сім'я"