Ще в березні 2020 року пішов з життя 40-річний Ігор Гоменюк після побиття працівниками міграційної служби в аеропорту Лісабона.

Наразі справу про жорстоке вбивство українця розслідують у Португалії. А адвокат родини Гоменюка Жозе Гашпар Швальбах повідомляє, що працівники допитували чоловіка російською мовою, якого він міг і не знати. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Читайте Знай в Google News!

І саме це, за словами адвоката, могло вплинути на трагічний кінець і поведінку португальських інспекторів. Гашпар Швальбах зазначає, що через смерть Ігоря Гоменюка в Португалії виник скандал. Адже на безлічі телевізійних шоу обговорюється розправа, і на одному з таких журналіст просив вибачення у сімейства заробітчанина від імені всіх португальців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як відомо, Гоменюк не планував залишатися в європейській державі і повинен був лише підписати деякі документи, щоб поїхати на роботу в Бельгію. Але співробітники міграційної служби негативно на це відреагували, помістили його в ізолятор, де йому стало погано, і побили — Дуарте Лажа, Бруно Совса і Луїз Сілва.

Ці інспектори наділи на нього наручники і били палицями, що вдалося встановити слідству. Чоловік був родом з Новояворівська, Львівської області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок

Як повідомляв "Знай.ua", українці поскаржилися на масове "кидалово" у Польщі: "Залишають без зарплат і з боргами на орендованих квартирах"

Знай.ua писав, тернополянка загинула на заробітках в Італії - гарувала так, що відмовляли руки.