Турецький президент Реджеп Ердоган оголосив цілодобову комендантську годину в державі на новорічні свята.

Його час дії починається 31 Грудня з 21:00 по 05:00 4 січня. Про це повідомляє видання Daily Sabah.

Читайте Знай в Google News!

Жорсткі обмеження були введені з метою профілактики поширення коронавірусної інфекції. Оголошення було дано під час прес-конференції в Анкарі за підсумками чотиригодинного засідання Кабінету Міністрів. "Ми вже зараз починаємо бачити результати тих обмежень, які були введені раніше", — заявив він.

Раніше в Туреччині вже була припинена робота спортзалів, басейнів, саун і лазень, а торгові центри перейшли на обмежений пропуск покупців по цифровому коду. Тоді як ресторани і кафе працювали на винос.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що молодим людям до 20 років і літнім — старше 65 років — заборонено користуватися громадським транспортом. У Туреччині чисто заразилися за останню добу зросла на 29.617, загинуло 229 людини. Це максимальний показник з початку пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус мутує: виявлено новий вид, що заражає набагато швидше. Мутований вірус поширюється набагато швидше, адже вже близько тисячі людей були заражені.

Як повідомляв "Знай.ua", головні новини за 14 грудня: в Україні змінюють карантин, поки мутує коронавірус і вивергається вулкан

Знай.ua писав, коронавірус обірвав життя прем'єр-міністра: хвороба протікала безсимптомно.