Український виконавець Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо отримав премію " Дапазон року "від передачі"Зірковий шлях". Радісною новиною артист поділився на своїй сторінці в Instagram.

На фото Дзідзьо позує з журналістом і телеведучим Тимуром Мірошнчиченком і співачкою, колишньою учасницею тріо Віагра Оленою Вінницькою. Вінницька ніжно притискається до плеча музиканта і загадково посміхається — з першого разу може навіть здатися, що між ними проскочила іскра.

Зацікавив образ Михайла: на ньому — синя шуба, в руках магічні карти, а на голові класичний гостроверхий капелюх, як у відьом, чаклунів, або... Київської ялинки на Софіївській площі. Останню, правда, вже зняли.

"Дякую за нагороду» Зірковому шляху «в номінації»Діапазон року"! А Лесі Патоці за оригінальний капелюх у подарунок! #Нічхімер #ЗірковийШлях #каналУкраїна", - написав співак під фотографією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники оцінили "зміну іміджу" Дзідзьо і дали йому зрозуміти, що чекають від нього новорічних чудес.

"Топ співак пісні топ"," вітаємо!", "чекаємо новорічних чудес, всього вам найкращого!",- писали фанати

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова пограла з DZIDZIO язичком, але Каменських завадила і прилягла на плече

Як повідомляє портал «Знай.uа» Сумний Дзідзьо в рожевому стривожив фанатів, депресія в очах: "зрозумів найголовніше"

Також "Знай.ua" писав, що Дзідзьо показав себе в молодості, ніякої бороди і капелюхів: "Не можу повірити, що це я"