У понеділок, 14 грудня, стало відомо про те, що невідомі молоді хлопці в масках і балаклавах спалили ЛГБТ-прапор перед Національним університетом "Києво-Могилянська академія".

Читайте Знай в Google News!

Відео з місця інциденту з'явилося в Telegram-каналі праворадикальної організації "Традиція і порядок".

"Мистецька акція "запалення" в Києві від групи молодих художників White blood cells ("білі кров'яні клітини")", - йдеться в публікації.

Відзначається, що "цим група анонсувала початок акції, яка триватиме невизначений строк – поки наша імунна система не ізолює та не видалить уражену тканину".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До цього студент Могилянки вивісив на балконі гуртожитку райдужний прапор. Після цього йому почали погрожувати праві радикали, невідомі також закликали закидати камінням вікна гуртожитку і зняти це на відео.

Раніше ми писали про те, що активісти підпалили "Ісуса Христа" заради політв'язнів Кремля. Так, відомий активіст Павло Крисевич влаштував акцію на підтримку всіх політичних в'язнів Кремля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, націоналісти закидали фаєрами балкон феміністки, але промахнулися і спалили іншу квартиру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап відверто розповів про свої стосунки з ЛГБТ: "У мене висить прапор".

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська перефарбувала "Лігу Сміху" в ЛГБТ-веселку, щоб всі знали.