Популярний український гуморист, резидент студії "Квартал 95" і головний лисий комік України Євген Кошовий в прослідній час частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

З 30 листопада гуморист перебував на самоізоляції, так як у нього підтвердився COVID-19. А зараз Євген поділився тим, що накипіло За останній час.
Читайте Знай в Google News!
"Всім привіт, кожному відповідати просто напевно часу не вистачить. Тим хто пише, або там намагається достукатися. Дивіться, ніяких розіграшів ні Студія "Квартал 95", Ні я особисто не проводимо. Не ведіться на це розлучення. З разводчиками боримся. Чи не з розвідниками собак, а з цими розводять боремося. Намагаємося їх банити. Не ведіться на ці розлучення, не витрачайте, тим більше, останні гроші. Офіційні розіграші проводяться тільки з офіційній сторінці студії" Квартал 95", з Моєї сторінки і зі сторінок офіційних всіх акторів. Не ведіться на ліву шнягу. Я сподіваюся, я до вас достукався. І перестаньте вихлюпувати свої емоції на інших. Всіх обійняв, всім добра", - заявив він у відеозаписі, опублікованому на сторінці.

"Накипіло)", "Жень спасибі!", "Спасибі, Женя, можливо це допоможе", "Спасибі землячок. Ми тебе любимо. У Луганську давно був?", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, друг Зеленського Кошовий через ковіда не знаходить рук застосування? Заліз в ніс

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Кошовий з Квартал 95 показав, як розважається на карантині

Знай.ua писав, Кошовий показав свій маленький перчик, українці почервоніли: "Це не любов"