Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

Зараз виконавиця поділилася кількома відео в Stories, які говорять про те, що виконавиця готує чергове відео зі своєю участю. А до цього Лорак ділилася кадрами за лаштунками новорічних концертів, де постала з ще одним українським артистом, виступаючим на території Російської Федерації, Максом Барських і Niletto.

Читайте Знай в Google News!

У короткому відеоролику, опублікованому більше 10 годин тому, Ані Лорак постала в обтягуючій сукні з глибоким вирізом на ніжці. Співачка дуже красиво і філігранно спускається сходами вниз відразу перед кількома камерами.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А до цього знаменитість готувала своїх шанувальників до того, що їх чекає щось. Відповідне відео було опубліковано зі словами: "Coming soon!". Це означає - "Скоро, найближчим часом".

Ані Лорак, кадр з відео
Ані Лорак, кадр з відео

В одному з останніх Stories виконавиця позує і танцює - її плаття красиво переливається і блищить під світлом камер, поки вона крутить стегнами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лорак в обіймах Барських зраділа російській "деградації": "З клоунами"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак потрясла своїм золотишком на нескінченних ногах. У свої 42 роки вона не посоромилася вибрати для церемонії коротке плаття з блискучою бахромою

Знай.ua писав, Ані Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"