Анастасія Волочкова-Російська танцівниця і балерина, яка зовсім недавно насолоджувалася "райським місцем", відпочиваючи на Мальдівах, і підігрівала інтерес шанувальників до свого інкогніто-коханого.

Жінка частенько радує своїх фанатів новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, особливу увагу приділяючи фірмовому шпагату.

Читайте Знай в Google News!
А зараз Волочкова несподівано постала з новим обличчям. Балерина вирішила скористатися однією з масок, що змінюють вигляд. Анастасія скористалася сарказмом по відношенню до Російської вакцини від COVID-19. "І мені зробили щеплення від коронавірусу, прекрасно себе почуваю. Рекомендую всім", - каже вона в короткому відео з видозміненим обличчям.

До цього ж Анастасія Волочкова розповідала про те, як її ледь не спалили живцем під час зйомок музичного кліпу на пісню "Одна". Відеоробота ще не була презентована, проте танцівниця вже ділилася зі своїми шанувальниками кадрами звідти. Можна побачити, як вона сидить серед палаючих декорацій, які все ж не виглядають так небезпечно, як описала балерина.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коханець Волочкової настільки таємний, що про нього не знає навіть рідна дочка балерини: а чи існує він взагалі?

Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова показала, як повинна виглядати вчителька для дорослих: з оголеними грудьми

Знай.ua писав, Волочкова показала, як рятуватися від пандемії шпагатом: "Дуже сильно тонізує″