Верховна Рада України продовжила дію закону про особливості місцевого самоврядування в окремих регіонах Донецької та Луганської областей (особливий статус).

Відповідне рішення було прийнято на засіданні ВРУ, 15 грудня. Продовження цього Закону необхідне для продовження переговорів про мир на Донбасі. "За" проголосували 304 народних депутати.

Читайте Знай в Google News!

Законопроект № 4467 був зареєстрований у Верховній Раді 7 грудня, а його авторами виступають кілька народних депутатів, серед яких перший заступник фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Документ пропонує продовжити можливість тимчасового введення особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донбасу на рік. Раніше особливий статус було встановлено статтею Закону"Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проти прийняття документа виступили понад 20 парламентаріїв, і деякі народні депутати зазначали, що не можна щоразу продовжувати дію закону і нічого не робити для вирішення ситуації на Донбасі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кабмін вніс зміни до проекту бюджету-2021: що буде з зарплатами і пенсіями

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві бунтують підприємці, центр столиці оточений силовиками: сподіваються "дотиснути" до Нового року.

Знай.ua писав, Держбюджет-2021 повинен мати кошти на розрахунки за зелену енергію-інвестори