Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати одне зі своїх дуже важливих хобі, буквально наступаючи на п'яти Поляковій-старшій. Так, дівчина заінтригувала численних шанувальників (понад 157 тис.фоловерів) новим хітом, будучи вокалісткою в рок-групі.

На коротенькому відео Маша співає, проте слів пісні поки що не чути, але здається, зовсім скоро на аудиторію зірки чекає новий хіт. Варто відзначити, що донька Ольги досить давно займається музикою, грає на фортепіано, а в недавньому інтерв'ю Катерині Осадчій зазначила, що після закінчення 11 класу мріє відправитися на навчання в коледж Берклі, Бостон, США.

"Маленький спойлер 🤫 🤫 🤫 "

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "взагалі не зрозуміло що співає і голоси не чути!у чому тут🔥 не зрозуміло!", "Тебе не чути👍 🏾 👍 🏾 👍 🏾"," на те він і спойлер, щоб заінтригувати) чого ви одразу хейтите, не зрозуміло️️", "єєєє машкааа 🔥 🔥 🔥 🔥 у вас дуже круто!", "Одна музика, голос не чути".