Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 15-річна донька артистки Маша, яка також займається своїм просуванням в соцмережах, поділилася з багатотисячною аудиторією милою фотографією.

Так, в кадрі Полякова-молодша з кісками позує зі своїм домашнім улюбленцем породи шпіц білого забарвлення. У підписі до фото дівчина поцікавилася у підписників, який у них є пухнастий вихованець.

"Трохи милоти вам у стрічку, а які у вас домашні тварини. додавайте в історію ваших улюбленців, буду лайкати", - написала Маша Полякова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розмістила свіже фото зі зйомок шоу "Маскарад". Для проекту співачка вибрала ультра коротку сукню на одне плече, яка красиво переливається завдяки золотим паєткам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Ніс собі відрізала".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок шоу на каналі "1+1" "Маскарад".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова порівняла себе в найкращі часи, минуло 10 років: "Змінилася?"