Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна має величезну аудиторію шанувальників у соціальних мережах, з якими ділиться яскравими фото і відео з особистого та творчого життя.

На цей раз 39-річна дружина співака Арсена Мірзояна розмістила в своїх Insta Stories знімок, на якому зображена її зіркова мати. Так, Ніна Матвієнко вже підготувалася до новорічних свят.

Артистка вирішила зустрічати Новий 2021 рік у кораловій сукні та стильних прикрасах, посипаних дорогоцінними каменями. На фото народна улюблениця в обручі, з сережками і браслетом позує у себе вдома на тлі пишної ялинки.

Ніна Матвієнко, Insta Stories Тоні Матвієнко

"Новорічні подаруночки ніхто не відміняв 😇 Вишукано❤️", - написала у своєму Instagram ошатна Тоня.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадавши, зять Ніни Матвієнко вразив чоловічим вчинком. Не так давно Арсен Мірзоян опублікував фото з дружиною Тонею Матвієнко і розповів, що завжди тримає слово.

Як повідомляв портал Знай.uа, у доньки Ніни Матвієнко вийшла нова пісня під назвою "Вітер" і Катерина Осадча запитала у 73-річної виконавиці, як було співати народній артистці України на бек-вокалі у доньки.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно Тоня Матвієнко опублікувала відео, де показала, як вона займається дайвінгом у морі.