Співачка Настя Каменських останнім часом блищить не тільки на сцені, але і в соцмережах. Завоювавши Instagram і TikTok, зірка підтримує і без того активний інтерес фоловерів до її сторінок, проводячи всілякі роздачі (гіви) і розіграші.

То смартфон розіграє, то автомобіль... Нарешті, у Каменських з'явився річний запас шампанського"Fiorelli". Звідки? Історія замовчує. Але оскільки сама артистка захоплена фітнесом і не є великою прихильницею алкоголю, то шампанське вона вирішила розіграти серед фанатів.

Каменських опублікувала фотографію, де позує в кофті з величезним хрестом, а в руках тримає пляшки шампанського, і розповіла про умови конкурсу.

Для того, щоб стати володарем річного запасу, необхідно бути підписаним на Настю Каменських і на сторінку @fiorelli_official, переглянути кліп "Vibe" на YouTube і залишити коментар під відео

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

разом з коментарем залишити Нік вашої Instagram сторінки через"@", і вже 18 грудня Настя вибере переможця.

Вона зазначила, що в конкурсі можуть брати участь тільки повнолітні особи.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.