Відома українська супермодель Алла Костромічова є ведучою і наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи". Вона ставала обличчям багатьох всесвітньо відомих брендів і ходила найвідомішими світовими подіумами.

Зіркова красуня часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в Instagram. Нещодавно модель розмістила в соцмережі фотографію з фіналістками "Супер топ-модель по-українськи".

Так, щасливі учасниці позують у кадрі поруч з Аллою, яка широко посміхається на камеру. У підписі до фото Костромічова поцікавилася у глядачів проекту, хто стане переможницею і за кого вони вболівають.

"Хто ж, хто? За кого вболіваєте?" - запитала у підписників Алла Костромічова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що експерти проекту були дуже вражені роботою моделей на цьому тижні, тому у фінал пройшли відразу три учасниці – Даша Майстренко, Таня Брик і Саша Литвин.

Нагадавши, улюблений десерт "Топ-моделей по-українськи" розтане у вас в роті: дешеві інгредієнти і ніякого цукру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Костромічова з Танею Брик з "Супер Топ-модель по українськи" влаштували зомбі-апокаліпсис.

Також портал Знай.uа писав, що учасниці СТМПУ розкриють душу і рани перед Машею Єфросиніною: "Підготуватися до такого неможливо".