Прима-балерина Катерина Кухар опублікувала архівну фотографію з поїздки в США з чоловіком Олександром Стояновим. Пара позує за декоративними гратами з гірляндою різдвяних вогнів. Кухар розповіла, як змінив її життя коронавірус і яким був її грудень минулого року.

У 2020 році звичний ритм життя для багатьох змінився. Відчула зміни на собі і відома балерина Катерина Кухар. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала Великий пост зі своїми думками. Кухар виклала фотографію, де вона з чоловіком відпочиває в Сполучених Штатах, і розповіла, як її торкнулися коронавірусні зміни.

За словами Кухар, грудень 2019 року був дуже нервовим, і "пронісся зі швидкістю світла". Місяць був наповнений гастролями, виступами, загубленим багажем, новорічними святами. У поточному році грудень став для балерини зовсім іншим. “Я всіма фібрами душі відчуваю, що все в очікуванні немислимого дива, яке чекає нас після бою курантів... ніби ми всі прокинемося від страшного сну і все буде як раніше...", написала Катерина.

Також Кухар поділилася і думками про коронавірус. Вона вважає, що люди в світі розділилися на три групи – тих, хто перехворів, хто більше і тих, хто боїться захворіти. Вона побажала своїм передплатникам зберігати позитив, незважаючи ні на що, "тримати хвіст пістолетом", і сміливо йти до нових етапів у житті.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк шокувала шанувальників понівеченим обличчям:"еволюція".

Нагадаємо, Катерина Кухар" підпалила " мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.