Едгар Камінський-один з найвідоміших пластичних хірургів в Україні. На своїй сторінці в Instagram, він регулярно публікує фотографії своєї роботи і ділиться різними думками. Але увагу до нього привертає зовсім не його діяльність, а те, що він - колишній чоловік Слави Камінської з НеАнгелів.

15 грудня він виклав фотографію клієнтки, яка стала успішною після пластики, і поділився думкою, що операції дійсно допомагають людям домогтися того, про що вони мріяли.

Камінський виклав фотографію Оксани Бригідир, яка стала чемпіонкою світу з фітнес-бікіні Elite Pro в Іспанії. Хірург привітав свою клієнтку з цим значущим успіхом і розповів, як відбулося їх знайомство. За словами Камінського, Оксана прийшла 2 роки тому з проханням збільшити груди, щоб домогтися кращої форми. Вона-професійна спортсменка, а тренування сприяють зменшенню грудей, збільшуючи тільки м'яз.

Після установки імпланта, Оксана змогла домогтися серйозного успіху, і Камінський це зазначив. Він підкреслив, що його думка – суб'єктивна, і він лише ділиться своїми особистими спостереженнями. "Можу з упевненістю сказати, що люди, спраглі більш ідеальних форм, перфекціоністи, що змінюють себе зовні, так само ставляться і до своєї роботи, кар'єри, сім'ї.",- резюмував хірург.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчатко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.