Гуморист-це не професія, а стиль життя. Євген Кошовий з "Кварталу 95" нерідко це доводить своїм прикладом. Смішними вийшли і нові сторіз коміка в соціальній мережі Instagram.

На кадрах відео він разом з дружиною Ксенією Кошовою і донькою Серафимою намагаються зняти сторіз, але щось пішло не так. Дружина з донькою встали перед камерою, і позували як для фото, а Євген намагався їх напоумити, мовляв: "І чого ви позуєте, сторіз же знімаємо!”

Невелике непорозуміння не стало приводом видаляти відеоматеріал. Навпаки, Кошовий недовго думаючи залив його в сторіз, щоб шанувальники могли і посміятися, і насолодитися теж.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ну красиво! Красиво ж, а?!"- доводила дружина Євгенія, Ксенія Кошова. Дочку Серафиму вся ця плутанина явно бавила і дитина радісно сміявся. Не обійшлося і без невеликої реклами-у себе в сторіз Кошовий тегнув бренд одягу Pico Kids.

Нагадавши, друг Зеленського Кошовий через ковіда не знаходить рук застосування? Заліз в ніс

Як повідомляв " Знай.ua", Євген Кошовий з Квартал 95 показав, як розважається на карантині

Знай.ua писав, Кошовий показав свій маленький перчик, українці почервоніли: "Це не любов"