Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності. 35-річна виконавиця – зразок жіночності та стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

Нещодавно на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram поділилися красивим кадром з останньої фотосесії артистки для великої мережі ювелірних магазинів.

На фото артистка позує в червоній сукні з оголеними плечима. На її вухах виблискують золоті сережки з діамантів і смарагдів. Тіна кокетливо посміхається на камеру і тримає в руці зелену коробочку для прикраси.

"Тіна Кароль спеціально для УкрЗолото", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Супер. Дуже красиво", "Чарівна🥰 😘", - коментують нову публікацію на фан-сторінці користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Тіна Кароль поділилася ефектним образом на Новий Рік: запам'ятає кожен.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль поборолася за звання "найгарячішої" з молоденькою дружиною Касселя Кунакі: "Дві Тіни".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зачепила за живе одкровенням про кохання: "Ти мене знайшов".