На офіційній сторінці шоу "Голос країни" з'явилися цікаві "шпигунські" сторіз. Хтось з камерою підглядав за зірками на зйомках, і особливо його зацікавила Тіна Кароль.

Це не дивно, особливо якщо оператор був чоловічої статі. Адже відвести погляд від Тіни в зеленому латексному платті, що облягає її соковиті форми, не так-то просто. Оператор навіть навів " зум " на виріз сукні в районі стегна Тіни Кароль — там причаїлася маленька деталь у вигляді металевих кілечок.

"Таємний шанувальник" Тіни, що має доступ до закулісся, зняв як "Латексна діва" сідає в суддівське крісло і як натискає на кнопку, покликану вирішити долю учасників.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Переглядати це відео можна нескінченно. Цікаво, чи здогадується сама Кароль, під прицілом якої пильної уваги опинилася?
"Ходжу тут, кінокамеркою знімаю", - зізнався зірковий"шпигун".

Нагадавши, раніше у фінальному випуску шоу" Танці з зірками " Дан Балан заспівав дуетом з молодою артисткою INDI. Знаменитість повідомив, що скоро фанати почують його новий хіт.

Як повідомляв портал Знай.uа, шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана показали докази роману між зірками.

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан розповів про те, де був на карантині і як пережив непростий час.