Відома російська співачка Наташа Корольова нещодавно приїхала зі спекотної африканської країни, де проводила свою зимову відпустку, і відразу ж почала дивувати своїх шанувальників свіжим виглядом.

Складно не помітити, що зовнішній вигляд артистки значно змінився, Наташа покращала і стала виглядати років на 10 молодше. Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі Корольової в мережі Instagram.

"Будьте щасливі, адже це всіх так сильно дратує. Раневська!", - підписала своє коротке відео Наташа Корольова.

Мабуть, Наташа Корольова вже забула про гірку зраду чоловіка Тарзана, або їй просто не до поганих думок. Співачка зняла відео для мережі TikTok і під готовий текст та звук висловила те, що було на душі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Живеш собі спокійненько, живеш, нікого не чіпаєш, а потім з'ясовується, що ти когось бісиш. Ось прям до піни з рота. І це так приємно", - промовила слова Наташа Корольова.

Наташа Корольова, скріншот з YouTube
Наташа Корольова, скріншот з YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що син співачки Наташі Корольової і стриптизера Тарзана (Сергія Глушка) Архип Глушко показав своє нове хобі. Так, 18-річний юнак захопився pole dance і у себе в Instagram опублікував відео, як досить-таки вміло вже крутиться на жердині.

Невже вирішив піти по стопах тата Тарзана, у якого теж все почалося з поул денса? У пості, який написав Архип під відео, він поділився враженнями від занять. Він написав, що після того, як захоплювався баскетболом і боксом, він навіть уявити собі не міг, що коли-небудь вдариться в це незвичайне хобі.

Раніше повідомляли, Наташа Корольова після зрад Тарзана втекла з Росії до аборигенів.

Як повідомляв Знай.uа, Могилевська заговорила про складний шлях навколо молодих хлопчиків.

Знай.uа писав, зрадник Тарзан сховався від хейтерів під парасольку і прикинувся жінкою.